Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ/ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EKΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο ζωγράφος, περφόρμερ, λογοτένης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μετά την συμμετοχή του σε τρείς ομαδικές εκθέσεις τον Οκτώβριο στην Αθήνα  έχει προγραμματίσει και για τον Νοέμβριο πολλαπλές εικαστικές και λογοτεχνικές εκδηλώσεις. 
Η έκθεση έργων του στο Κέντρο Δικανικών Μελετών, Α. Ισιδώρων 35, Λυκαβηττός, θα διαρκέχει μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, όπου στις 7μμ οι συνεργάτες-ποιητές του Φιλοσοφικού Συμποσίου θα διαβάσουν ποιήματα τους. 
Στις 13 Νοεμβρίου,στο Κέντρο Πολισισμού του Βιβλιοπωλείου " Κένταυρος", Αστυδάμαντος 11, Παγκράτι, ώρα 7.30μμ, θα μιλήσει στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βασίλη Κληρονόμου "Το ερυθρό τραγούδι". 
Στις 15 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν στην έδρα του ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, τα φετινά ART Weekends, με την έκθεση " ΙΔΕΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ", που θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή-Σάββατο- Κυριακή πρωί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.
Στις 20 Νοεμβρίου, στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Πλατεία Κολωνακίου 4, ώρα 8μμ, θα παρουσιάσει έκθεση ζωγραφικών σχεδιαστικών συνθέσεων και θα  διαβάσει λυρικά ποιήματα του με τη σύμπραξη της διακεκριμένης πιανίστριας Χαράς Τόμπρα, που θα ερμηνεύσει Μπαχ και Μότζαρτ.
Τέλος Νοεμβρίου θα συμμετέχει τιμητικά σε μεγάλη έκθεση εικαστικών που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στην Αθήνα, με  ζωγραφικά έργα του," Νέοι της Σιδώνος" και " Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον " κ.α , εμπνευσμένα από τον μεγάλο Αλεξανδρινό Ποιητή Κων/νο Καβάφη, με αφορμή το 2013, έτος Καβάφη.

φωτό 1. Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τον ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά που του δίνει έπαινο για τη συμμετοχή του στην έκθεση στο Art Space Δεληολάνης.


ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ.JPGφωτό 2. Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την ιστορικό τέχνης Μαράη Γεωργούση στην προετοιμασία των ART .

ΜΑΡΑΗ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ.JPGΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ART1.JPGCOSTAS EVANGELATOS.JPG


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου