Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!!!!!!!

               Ο Λεόντιος Πετμεζάς,η Βασιλικη Παπαθεοδωρου και ο Κώστας Ευαγγελάτος

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ART SELECTED WORKS ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2014 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ  Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο - Α Ν Τ Ι Σ Τ Ρ Ο Φ Η    Μ Ε Τ Ρ Η Σ Η ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ   ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ κ. ΡΟΥΛΑ PAPPAS ΤΣΙΩΤΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΧΝΗΣ κ  ΛΕΟΝΤΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ.
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ & ΓΛΥΠΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Η ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΥΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 35 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.
ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ EVENT ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ART EST 2014 TOΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.
Η ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ & 2 ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ  ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ , ΣΤO ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ & ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΗΤΗ ΠΑΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥ.

Ο Λάμπρος Τσιώτας,η Halina Hart,o Πάρις Κατσίβελος,ο Λεόντιος Πετμεζάς,η Ρούλα Pappas-Τσιώτα και ο Πάνος Παπαζάχος. 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΛΟΥΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ U N E S C O  Τ .Λ .Ε  Ε . ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ SWEET ART CAFE

Η Νανσυ Αγγελοπούλου,ο Λεόντιος Πετμεζάς και η Μαρία Αντωνιάδου

Η Χριστίνα Φλώρου,ο Λεόντιος Πετμεζάς και η Μαίρη Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου