Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΘΕΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η  ζωγράφος-αγιογράφος Μαριλένα Φωκά με τον ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά με φόντο την εμπνευσμένη δημιουργία της ''Αγιος Λεόντιος'' που εντυπωσίασε το φιλότεχνο κοινό!!!!!! 


ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΙΣ 12/6/2014 ΣΤΟN ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ,ΣΥΓΓΡΟΥ 100 . 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ  ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ HAPPENING ΤΗΣ  ΒΡΑΔΙΑΣ. 
ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ  ΕΚΑΝΕ  ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΩΝ 20 ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ    ''Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι Ν Η   Α Ν Α Π Ο Λ Η  Σ Η '' ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ  ΤΗΝ ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕΣΩ  ΤΩΝ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ..
TO ΔΡΩMENO TΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ  ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/6/2014.
ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ.
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΛΙΟΛΑΝΗΣ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ.


Η  διεθνής ζωγράφος Jenny Βλαχώνη,ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς,η ζωγράφος Βασιλική Παπαθεοδώρου,ο ζωγράφος-συγγραφέας Sandi Νικολαρέας που συνέβαλε στην εκδήλωση και η εικαστικός-συντονίστρια της εκδήλωσης Argy Pappas-Τσιώτα. 


Η συγγραφέας Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου,η επιχειρηματίας Ευη Κοσμίδου και ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου