Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ARGY PAPPAS-ΤΣΙΩΤΑ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!!!!!!


Η  γνωστή ζωγράφος-Αγιογράφος Μαριλένα Φωκά,ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς και  η Αrgy Pappas-Tσιώτα με φοντο εναν ενδιαφέροντα  ''Βυθό'' της δημιουργού!!!!!!!!!!!!

Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ARGY PAPPAS-ΤΣΙΩΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ  ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ  ΤΗΣ '' ΒΥΘΟΣ Δ - TROPICAL FANTASY''  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ  ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΜΗΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟ ARTIST  EASEL  PROGRAM , EΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ. 
Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ''TROPICAL''  ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  ME ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΕ INTERNATIONAL ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' .
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟ 15 ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ  Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ .
ΕΠΙΣΗΣ Η 10ΕΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ '' E N A''  ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ  Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 199Ο ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ- ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,EVENTS,HAPPENINGS ,PERFORMANCES ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΣΙΓΑΣΤΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΝΕΙ...........  
ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΉΣΕΙ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑRGY PAPPAS-ΤΣΙΩΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΒΥΘΟΣ'' ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ:
''......H ARGY PAPPAS- ΤΣΙΩΤΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΙΚΕΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΜΥΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΌ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΥΧΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ .ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΟΥ ΒΙΟΚΟΣΜΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΒΥΘΟΥ.....!!!!!!!!!!!!   
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου