Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΘΑΛΕΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ


 Η εικαστικός Θάλεια Μαγδαληνού με φόντο μια ενδιαφέρουσα σύνθεση της που παρουσιάστηκε στο χώρο τέχνης ΔεληολάνηςΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΘΑΛΕΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ . ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΕ ΤΗ ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΔΑ .
ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΦΟΝΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.
ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ 2-3 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΛΙΜΝΗ, ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΕΝΩ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΛΚ ,ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΕΣ .ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ.
ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΓΟ '' ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ'', ΣΕ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ART SELECTED WORKS,ΤΗΣ ΑRT WAY ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Ν.ΨΥΧΙΚΟΎ ,ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ JK ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ,ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BOOART,ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ.Σπάνια σύνθεση της δημιουργού

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ:
'' H ΘΑΛΕΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΈΣ,ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΑΣΗ.ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΧΎΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΣΠΥΡΏΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ 
,ΑΡΜΟΝΙΚΑ,ΙΔΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.''
Η Θάλεια Μαγδαληνού με την κόρη της διακεκριμένη ζωγράφο και αγιογράφο Μαριλένα Φωκά με φόντο δυο ξεχωριστές δημιουργίες τους που εκτέθηκαν στο Σπυροπούλειο Κέντρο Ν .Ψυχικού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου