Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ ΣΤHN EKΠΟΜΠΗ'' ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ''.

Στην φωτογραφία η Μαριλένα. Φωκά , ο Λεόντιος Πετμεζάς ,η  παρουσιάστρια του καναλιού Δήμητρα Κοινάκη και  η Θάλεια- Βαρβάρα που  τους ευχηθηκε   καλή επιτυχία.

Στη σημερινή εκπόμπή ''ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ'' των Μαριλένας Φωκά και Λεόντιου Πετμεζά θα παρουσιαστεί το έργο του μεγάλου ισπανού ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο.

Η εκπομπή παρουσιάζεται από το διαδικτυακό κανάλι του www.ilaskaklamanis..gr  κάθε Δευτέρα βράδυ στις 8.30 μμ.

Ο Πικάσο ήταν μια σπουδαία μορφή στα εικαστικά δρώμενα   και άφησε έντονο το στίγμα του στο χώρο όχι μόνο της  ζωγραφικής,αλλά και της γλυπτικής, της αρχιτεκτονικής και της μόδας!!!! Θα παρουσιαστούν έργα του μεγάλου καλλιτέχνη από όλες τις περιόδους του, μπλέ και ρόζ, θα αναζητηθούν οι επιρροές που τον ώθησαν να υιοθετήσει αυτό το συγκεκριμένο ύφος έκφρασης, και θα αναλυθεί από τον επιφανή κριτικό κ.Λεόντιο Πετμεζά  η τεχνοτροπία του κυβισμού  που εισήγαγε ο Πικάσο.

Το'' ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ'' είναι μαι αξιόλογη εκπομπή με ισχυρή φωνή στα εικαστικά δρώμενα   ίσως  η μοναδική που ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο της ζωγραφικής, γλυπτικής και αγιογραφίας.
 Η  .Μαριλένα Φωκά  μας καλοσωρίσει  και μας μεταφέρει ευχάριστα από το ένα θέμα στο στο  άλλο επιμένοντας σε  διευκρινύσεις ορολογίας και ανάδειξη κάποιων πτυχών της ζωής των καλλιτεχών . Στη σημερινή εκπομπή πίνακες όπως οι ''Δεσποινίδες της Αβινιόν " και η "Γκουέρνικα "  θα αναλυθούν  από τον κορυφαίο κριτικό Λεόντιο Πετμεζά .
 Είναι μια εκπομπή που προσφέρει όχι μόνο τέρψη αλλά και γνώσεις και αποκτά όλο και περισσσότερους θαυμαστές.

!
 Ο ιδιοκτήτης  του καναλιού ,διάσημος  ηθοποιός-παρουσιαστής Ηλίας Κακλαμάνης με την Μαριλένα Φωκά

 . Αναμένουμε  την παρουσίαση  του σημαντικού καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου