Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ART WAY ΣΤΟ BOOART!!!!!!

Στο κόψιμο της πίτας


Με επιτυχία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ART WAY στα πλαίσια του νέο δρώμενου τέχνης που παρουσίασε η εικαστική ομάδα της στο Booart cafe.
Οι διοργανωτές ΑΦροδίτη και Γιώργος Σάρδης έστησαν μια πολύ όμορφη έκθεση με μεγάλη ποικιλία έργων. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά και πολύ δημιουργική όπως τόνισε ο Γιώργος Σάρδης.
Η ARTWAY συνεχίζει δυναμικά.
Πολλοί καλλιτέχνες παραβρέθηκαν στη βραδιά στο BOOART όπως ο αναγνωρισμένος γλύπτης Βασίλειος Μόσχου,ο σπουδαίος καθηγητής ζωγραφικής Άρης Μακρίδης, η σημαντική ζωγράφος Θάλεια Μαγδαληνού, η  πρόεδρος της Unesco κ.Ντίνα Διακοβασίλη,ο καθηγητής εικαστικών και ζωγράφοςκ. Ευαγγελος Δασκαλάκης κ. α.
Παρουσιάστηκαν έργα των σπουδαίων Κώστα Ευαγγελάτου, της κ. Χριστίνας Μυτιληναίου, του Γιώργου Σάρδη, οι εκπληκτικές φωτογραφίες της Αφροδίτης Σάρδη αλλά και οι εξαιρετικές δημιουργίες της διακεκριμένης αγιογράφου Μαριλένας Φωκά. 
Φυσικά ο πίνακας που ξεχώρισε ήταν το βραβευμένο έργο του Λεόντιου Πετμεζά, του επιφανή ιστορικού τέχνης.
Ο κόσμος στεκόταν σε ουρά για να το θαυμάσει μια και το εργο θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! του έργου του κ Πετμεζά το οποίο θα είναι πρέσβης του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.
 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Φεβρυαρίου 2015.
H  διακεκριμένη αγιογράφος Μαριλένα Φωκά διπλα στον συζυγό της επιφανή ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά τρώει  κομμάτι από την πίτα , ενώ ο Γιώργος Σάρδης  κόβει και η Θάλεια- Barbra περιμένει...το δεύτερο κομμάτι....Η Μαριλένα Φωκά,η Αφροδίτη Σάρδη,ο Λεόντιος Πετμεζάς,ο Γιώργος Σάρδης και η μικρή φιλότεχνη Θάλεια-Barbra 
H πίτα της ART WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η Μαριλένα Φωκά μπροστά στην αγιογραφία της '' Αγία Παρασκευή'' Ο καθηγητής εικαστικών -ζωγράφος Άρης Μακρίδης, ο διοργανωτής Γιώργος Σάρδης και ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος ΠετμεζάςΗ Αφροδίτη Σάρδη μπροστά από τον πίνακα MAΡΞ της Μαριλένας ΦωκάΟι εικαστικοί Θάλεια Μαδγαληνού ,Γιώργος Σαμαράς και ο Νίκος Νάνος .Η εικαστικός.Χριστίνα Μυτηληναίου -Ιακωβίδου μπροστά  από τον πίνακά  της με το Γιώργο ΣάρδηO Γιώργος Σάρδης,ο Λεόντιος Πετμεζάς,η Μαριλένα Φωκά και η μικρή Βάλεια -Βarbra..Ο εικαστικός Κώστας Ευαγελλάτος, ο διεθνής δημιουργός της Κεφαλλονιάς !!!!!
Ο εικαστικός Dani Margjoka με την Αφροδίτη Σάρδη


Ο καθηγητής εικαστικών-ζωγράφος Ευάγγελος  Δασκαλάκης

 

Ο εικαστικός-γλύπτης Βασίλειος Μόσχου και ο Γιώργος Σάρδης Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΠΕΤΜΕΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο Λεόντιος Πετμεζάς,η Μαριλένα Φωκά και η μικρή Θάλεια-Barbra

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΡΓΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή