Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟ BOOART!!!!!!!!!
Μαριλένα Φωκά- Πετμεζά , Λεόντιος Πετμεζάς και Σάντυ Νικολαρέας

Μιά υπέροχη βραδιά διοργανώθηκε από την ART SELECTED WORKS στο  ΒΟΟΑRΤ από τους έμπειρους ,μοναδικούς και κορυφαίους διοργανωτές των σημαντικών δρώμενων τέχνης και πολιτισμού,των events,performances και happenings  Argy Pappas-Tσιώτα και Λεόντιο Πετμεζά.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον έρωτα με πολύ μουσική από την μοναδική τραγουδίστρια Natalia Tory που με την αισθαντική φωνή της και τη γλυκιά παρουσία της μας ταξίδεψε νοσταλγικά στα μονοπάτια του έρωτα. .
Οι πίνακες των καλλιτεχνών όλοι αφιερωμένοι στον μικρό φτερωτό θεό που ενέπνευσε ανά τους αιώνες τα μεγαλύτερα έργα παγκοσμίως. Πολλά ήταν τα έργα που ξεχώρισαν όλα με ένα διαφορέτικό τρόπο και ανάμεσα σε αυτά η καλοδουλεμένη προσωπογραφία του κορυφαίου ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά ο οποίος προλόγησε την έκθεση και ο υπέροχος μουσικός πίνακας της Καίτης Πανάγου.
 Πολλοί παρευρέθηκαν στην έκθεση και ανάμεσά τους η πρόεδρος της Unesco Νίνα Διακοβασίλη, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Τέχνης και  Πολιτισμού Σάντυ Νικολαρέας,  η  πολυγραφότατη δημοσιογράφος Ευρυδίκη Σφακιανάκη, η διακεκριμένη αγιογράφος Μαριλένα Φωκά- Πετμεζά και άλλοι εκλεκτοί.καλεσμένοι.
Ποίηματα αφιερωμένα στον έρωτα απήγηλαν  με θεατρική απόδοση οι Λεόντιος Πετμεζάς, Νίνα Διακοβασιλη,Καίτη Πάνάγου , Χριστίνα Μυτηλυναου και 'Ιλυα Λιακάκου-Θεοφιλίδου.
Η βραδία έκλεισε με ποτό και συζήτηση γύρω από την τέχνη ,αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε οσους παρεβρέθηκαν!!!!!!!!!!!! 


Η Μαριλένα Φωκά- Πετμεζά και ο Λεόντιος Πετμεζάς μπροστά στον πίνακα της Καίτης Πανάγου


Χριστίνα Μυτηλυναίου-Ιακωβίδου, Argy Pappas -Tsiota, Ίλια Λιακάκου-Θεοφιλίδου, Λεόντιος Πετμεζάς και Μαριλένα Φωκά -Πετμεζά.


Argy Pappas-Tσιώτα και Σάντυ Νικολαρέας


Argy Pappas -Tσιώτα, Ευριδίκη Σφακιανάκη, Μαριλένα Φωκά- Πετμεζά και Λεόντιος Πετμεζάς.


Λεόντιος Πετμεζάς


Νίνα ΔιακοβασίληArgy Pappas-Tσιώτα,Ίλια Λιακάκου- Θεοφιλίδου, Λεόντιος Πετμεζάς και Ευριδίκη Σφακιανάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου