Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

MEΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΦΩΚΑ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


H εικαστικός Sugar Bongard,η αγιογράφος Μαριλένα Φωκά,ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς και ο εικαστικός Santi Νικολαρέας.

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η ατομική εκθεση αγιογραφίας της Μαριλένας Φωκά στο χώρο του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου της Αθήνας.
Ο Λεόντιος Πετμεζάς και η Μαριλένα Φωκά με φόντο μια από τις εξαίρετες αγιογραφίες της που κοσμησαν την έκθεση

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσία πλήθους κόσμου φιλότεχνων καλλιτεχνών,κριτικών τέχνης και εκπροσώπων του επιστημονικού και επιχειρηματικού χώρου τιμήθηκαν με Αριστείο Προσφοράς  ολοι οι  συντελεστές της επιτυχημένης  εκθεσης -δρώμενου τέχνης ''Μέθεξη στη Ρώσικη αγιογραφία '',η αγιογράφος Μαριλένα Φωκά,ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς,ο βραβευμένος δημοσιογράφος,σκηνοθέτης και συγγραφέας Πάνος Καλουδάς και ο πρόεδρος του κοινωφελούς Ιδρύματος ''Αγιος Χριστόφορος'' Γέροντας Χριστόφορος.


Η διοργανώτρια εκθεσεων Argy Pappas -Τσιώτα,ο Λεόντιος Πετμεζάς,ο σκηνοθέτης,δημοσιογράφος και συγγραφέας Πανος Καλουδάς,ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης,η Μαριλένα Φωκά,η Αφροδίτη Σάρδη και ο Γιώργος Σάρδης.
Η Μαριλένα Φωκά,ο Λεόντιος  Πετμεζάς και ο Σάντι Νικολαρέας

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν η εικαστικός -διοργανώτρια εκθέσεων Αrgy Pappas-Tσιώτα,ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης και Πολιτισμού Sandi Νικολαρέας,ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης και ο σύμβουλος της Ρωσικής Πρεσβείας-Διευθυντής του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου Petr Kupricov.
Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση υπό τους ήχους ρωσικής και βυζαντινής μουσικής.

Η έκθεση της Μαριλένας Φωκά απεκόμισε αρκετά εγκωμιαστικά και επιδοκιμαστικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.Η Μαριλενα Φωκά,η εικαστικός Σταυρούλα Αλεξανδράτου,ο Λεόντιος Πετμεζάς,ο γέροντας Χριστοφορος και η διοργανωτρια εκθέσεων Αφροδίτη Σάρδη

Μαζί με τα μηνύματα και τις ευχές φίλων που βρίσκονταν εκτός Αθηνών η Μαριλένα Φωκά ελαβε ανθοδέσμη από την διακεκριμένη Αγιογράφο Αννα Πεφάνη από την Κεφαλλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου