Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό η εκπομπή «Αναδειξέ το»: Με πλούσιο περιεχόμενο και υψηλή ποιότητα επιστρεψε χθές το βράδυ στο SBC

«Αναδειξέ το»: Με πλούσιο περιεχόμενο επιστρέφει και σήμερα το βράδυ στο SBC


Ανανεωμένη, ενημερωμένη, ψυχαγωγική και με πλούσιο περιεχόμενο επέστρεψε  χθες το βράδυ της Τρίτης, στις 21.00 η παρέα του «Ανάδειξέ το» στο SBC!

Το άνοιγμα της αποψινής εκπομπής «Ανάδειξέ το» προμηνύει και την συνέχεια.
Με πρώτο καλεσμένο της εκπομπής, τον Συγγραφέα, Ιστορικό Τέχνης & Εικαστικό, κ. Λεόντιο Πετμεζά οδηγηθήκαμε απευθείας στα μονοπάτια της τέχνης και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ο ίδιος, με χρόνια σπουδών στις Πολιτικές Επιστήμες και την Ιστορία της Τέχνης, αλλά και ως μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Σκούμπι», μίλησε  στην Άννα Νικολαΐδη  για την πορεία της εξέλιξής του, τις τιμητικές του διακρίσεις, καθώς και τα θεατρικά έργα  που έχει γράψει κι έχει συμμετάσχει.
Επόμενη φιλοξενούμενη της εκπομπής, ήταν η Καθηγήτρια και Δ/ντρια του Κέντρου Ελληνισμού Πολιτισμού, κ. Ιφιγένεια Γεωργιάδου. Μαζί με την Άννα Νικολαΐδη συζήτησαν κι αναλυσαν την πολύτιμη πολιτιστική δράση  του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.
Στο επόμενο μέρος της εκπομπής, η Άννα Νικολαΐδη καλωσόρισε κοντά της τον Εικαστικό, κ. Mike Τζαμαλή. Μαζί είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το εικαστικό του έργο, με αξιοσημείωτη την αναφορά στην 1η θέση που κατέκτησε στον 1ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τέχνης (Ιαν. 2016), καθώς και στην επικείμενη έκθεσή του.
anadimne-to-1 (1)
Ενδιαφέρουσα και η συνέχεια, με καλεσμένο της Άννας Νικολαΐδη, τον Ποιητή και Κριτικό Ποίησης, κ. Θεοχάρη Παπαδόπουλο. Με το βιβλίο του «Έξυπνες Βόμβες», των Εκδόσεων Μανδραγόρας,  σύστησε ένα ιδιαίτερο είδος ποιητικής γραφής – το οποίο έχει υιοθετήσει και ο ίδιος-  τα ποιήματα «Χαΐκου». Τα έργα της δικής του ποιητικής συλλογής ωστόσο χαρακτηρίζονται από το δικό του, ιδιαίτερο λυρικό ύφος.
Αδιαμφισβήτητη η αλληλοσύνδεση της γραφής με την φαντασία, κι αυτό αποδειχθηκε  έντονα και από το επόμενο θέμα  της εκπομπής. Η Ρούλα Σκουρογιάννη υποδέχτηκε με χαρά την Συγγραφέα, κ. Κιάρα Καλουντζή, Στοίχημα της συγγραφέως είναι να εξιτάρει την φαντασία μικρών και μεγάλων και εξήγησε με ποιο τρόπο προσπαθεί να το πετύχει αυτό μέσα από τα έργα της «Χρώματα στην πέτρα», και «Λουάνες», των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Το κλείσιμο της εκπομπής ηταν αφιερωμένο στους γονείς και στους μικρούς φίλους της εκπομπής. Η Ρούλα Σκουρογιάννη συνάντησε την εκπρόσωπο του infokids.gr (online ιστοσελίδα για όλα τα θέματα που αφορούν στο παιδί), κ. Σοφία Κωστάρα, και μαζί συζήτησαν για τις μυρμηγκιές που συχνά ταλαιπωρούν τα παιδιά με την εμφάνισή τους σε εμφανή σημεία του σώματος. Ποια είναι τα αίτια εμφάνισης τους; Σε ποιες ηλικίες είναι πιο συχνή η εμφάνισή τους και ποιοι οι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισής τους; 

Το ''Ανάδειξέ το'' για μια ακόμη φορά τραβηξε την προσοχή και την αγάπη των τηλεθεατών κάθε ηλικίας με τα ενδιαφέροντα θέματα που παρουσίασε.Αλλωστε ειναι μια εξαίρετη εκπομπή που ξεχωρίζει στην ελληνική τηλεόραση με περγαμηνές ποιότητας ,επιπέδου,με προοπτική ,δομή και δόμηση υψηλών προδιαγραφών !!!!!!!!!!Αξίζει να την παρακολουθείτε!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου